Αρνάκι ρυζογιουβέτσι



ΑΡΝΑΚΙ ΡΥΖΟΓΙΟΥΒΕΤΣΙ


ΠΟΛΎ ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ !!

Πλενουμε καλα τα κομμάτια απο 2 κιλα αρνακι και τους ριχνουμε αλατι και πιπερι.
Τα βαζουμε στο ταψι, ριχνουμε λιγο λαδι και τα αφηνουμε να καλοψηθουν, να ροδοκοκκινίσουν.
20 λεπτα πριν τα βγαλουμε απο το φουρνο ριχνουμε μισο κιλο ρυζι νυχακι και 5 ποτηρια βραστο νερο.
Δεν ανακατευουμε μονο 2 - 3. φορες κουναμε λιγο το ταψι.
Σερβιρουμε με γιαουρτι ή λεμόνι.


Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!