ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ
Γευστικά και υγιεινά!!Υλικά
- 500 γρ. αλεύρι
- 4 καρότα τριμμένα
- 200 γρ. ηλιέλαιο
- 100 γρ. νερό
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού περίπου αλάτι
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα καρότα, όλα τα υγρά και τέλος το αλεύρι.
- Φτιάχνουμε μια μαλακιά ζύμη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Πλάθουμε κριτσίνια, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για περίπου 15 - 20 λεπτά.
Credits:
Alexandra-argiris Lessi-retsi