ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΛΙΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ
Υλικά
- 1 συσκευασία κοτόπουλο στήθος
- 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 κίτρινες πιπεριές
- 2 φέτες ανανά
- 2 καρότα
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
- 1/2 ποτήρι χυμό ανανά
- κέτσαπ 2 με 3 κουταλιές
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 κύβο λαχανικών
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα λαχανικά σε μακρόστενα μπαστούνια και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά, να κρατάνε λίγο όμως.
- Τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκάλι και βάζουμε αν έχουμε και χυμό ανανά.
- Προσθέτουμε και την κέτσαπ.
- Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε 2 κουταλιές κορν φλάουρ με λίγο νερό, το λιώνουμε καλά και το ρίχνουμε μέσα προσεχτικά. Όχι όλο μαζί να μην πήξει πολύ!
- Αν μας πήξει ρίχνουμε λίγο νερό.
- Προσθέτουμε και αλάτι - πιπέρι.
- Το κοτόπουλο μπορείτε να το σοτάρετε ξεχωριστά και να το προσθέσετε μέσα μετά.
ΠΗΓΗ: Nancy Michalakou