Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα



ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΛΙΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Υλικά

  • 1 συσκευασία κοτόπουλο στήθος
  • 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 κίτρινες πιπεριές
  • 2 φέτες ανανά
  • 2 καρότα
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • 1/2 ποτήρι χυμό ανανά
  • κέτσαπ 2 με 3 κουταλιές
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 1 κύβο λαχανικών

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα λαχανικά σε μακρόστενα μπαστούνια και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά, να κρατάνε λίγο όμως.
  2. Τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκάλι και βάζουμε αν έχουμε και χυμό ανανά.
  3. Προσθέτουμε και την κέτσαπ.
  4. Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε 2 κουταλιές κορν φλάουρ με λίγο νερό, το λιώνουμε καλά και το ρίχνουμε μέσα προσεχτικά. Όχι όλο μαζί να μην πήξει πολύ!
  5. Αν μας πήξει ρίχνουμε λίγο νερό.
  6. Προσθέτουμε και αλάτι - πιπέρι.
  7. Το κοτόπουλο μπορείτε να το σοτάρετε ξεχωριστά και να το προσθέσετε μέσα μετά.


ΠΗΓΗ: Nancy Michalakou