ΠΑΣΤΟΥΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ
Ένα εύκολο δροσερό ζουζουνίστικο γλυκάκι !!!
Είναι του ονείρου!!!
Σας τα συνιστώ !!!
Σας τα συνιστώ !!!
Υλικά:
- 600 ml γάλα
- 3 κ.σ. νισεστέ
- 1 φλ. του τσαγιού ζάχαρη (αν θέλετε λιγότερο)
- 1 βανίλια
- 1 κ.σ. βούτυρο ή Βιτάμ
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1/2 πλάκα σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρολα βαζουμε το γαλα, τη ζαχαρη, το νισεστε, τη βανίλια και ανακατεύουμε καλα να διαλυθουν και βραζουμε.
- Μολις πηξει η κρεμα κατεβαζουμε απο τη φωτια.
- Προσθετουμε το βούτυρο και ανακατευουμε.
- Παιρνουμε ποτηρια του νερου, τα βρεχουμε με νερο, προσθετουμε την κρεμα, σκεπαζουμε με μεβρανη και τα βαζουμε στο ψυγειο ολο το βραδυ.
- Την επομενη βγαζουμε απο το ψυγειο και τα αναποδογυριζουμε να βγει η κρεμα (ειναι σαν σαλαμι).
- Με ενα κοφτερο μαχαιρι κοβουμε σε κομματακια, τα ρολαρουμε στο ινδοκαρυδο και τα τοποθετουμε σε μια πιατελα.
- Κανουμε μια γκαναζ με την κρεμα γαλακτος την οποια ζεσταινουμε, την κατεβαζουμε απο τη φωτια, ριχνουμε μεσα την κουβερτουρα, ανακατευουμε να γινει λεια και ριχνουμε 1 κουταλιά της σούπας πάνω από κάθε παστούλα.
- Πασπαλίζουμε με φιστίκι Αιγίνης.