Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη για
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ από την ομάδα στο Facebook
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣΚατσικάκι με πατάτες στο φούρνο
ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κατσικάκι
Πατάτες
χυμό από 2 πορτοκάλια
Χυμό από 1 λεμόνι
Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι πιπέρι λάδι
Έβαλα πρώτα το κατσικάκι μου στην γάστρα με αλάτι πιπέρι λίγο λάδι και λίγο νερό να ψηθεί λιγο από την μια πλευρά περίπου στους 200 βαθμούς.
Μετά το γυρνάω από την άλλη βάζω γύρω γύρω τις πατάτες τον χυμό από τα πορτοκάλια το λεμόνι και το θυμάρι συμπληρώνω λίγο νερό και συνεχίζω το ψήσιμο μέχρι να γίνουν οι πατάτες και να ψηθεί το κρέας μιάμιση ώρα περίπου!
Λίγο πριν το τέλος ξεσκεπάζω να πάρει χρώμα!