ΖΑΜΠΟΝΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ
Υλικά:
1 πακέτο φύλλα κουρού
150γρ. Βιταμ ( λιωμενο)
300 γρ. Ζαμπόν
300 γρ. Κασέρι
200 γκουντα
2 αυγά
1 ποτήρι γάλα
Εκτέλεση:
Σε ένα βουτυρωμένο ταψί βάζουμε το ένα φύλλο κουρού .
Αφού το βουτυρώσουμε, προσθέτουμε το μείγμα από ζαμπόν και κασέρι και γκουντα .
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο από πάνω.
Τέλος σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα το γάλα και το βούτυρο που θα μας περισσέψει.
Στο τέλος το ρίχνουμε πάνω στην κομμένη πίτα.
Ψήνουμε περίπου για 50 λεπτά στους 180 αέρα πάνω κάτω .
Δημιουργός συνταγής: Εύη εύη