ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ
Φιλετάκια κοτόπουλου νόστιμα και τρυφερά σαν τη καρδιά ενός μαρουλιού...😋😂τα συνοδεύσαμε με πατάτες φούρνου, και μπρόκολο...😋
Τα φιλετάκια τα μαρινάρουμε με λίγο ελαιόλαδο, δύο κ.σ. μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, κάρυ, λίγη σκόνη σκόρδου, και μια ιδέα σκόνη τζίντζερ..
Τα ψήνουμε σε ζεστό σχαροτήγανο.
Για τις πατάτες.
Tις κόβω σαν τηγανητές αλλά πιο χοντρές, τις ξεπλένω και τις σκουπίζω με καθαρό πετσετάκι, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα και λίγη μουστάρδα.
Tις ανακατεύουμε πολύ καλά και τις στρώνουμε σε λαδόκολλα.
Tις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά.
Είναι τόσο νόστιμες που αν τις δοκιμάσετε δεν θα ξανακάνετε τηγανητές!!
Tις ανακατεύουμε πολύ καλά και τις στρώνουμε σε λαδόκολλα.
Tις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά.
Είναι τόσο νόστιμες που αν τις δοκιμάσετε δεν θα ξανακάνετε τηγανητές!!
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki