Μοσχαράκι τας κεμπάπ



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ 


ΤΑΣ ΚΕΜΠΆΠ ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ ΧΤΕΝΙ

ΥΛΙΚΆ
Μοσχαράκι,
κρεμμύδι,
σκόρδο,
μπαχάρι
και πιπέρι σε κόκκους,
αλατοπίπερο,
πελτές,
ντοματοχυμος,
ένα ξυλάκι κανέλας,
ελαιόλαδο,
νεράκι,
ζωμός λαχανικών

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κρέας, ρίχνουμε κρεμμύδι και σκόρδο.
Σιγοβράζουμε να μείνει με το λάδι του.
Ρίχνουμε νεράκι, πελτέ ντομάτας και ντοματοχυμό, όλα τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε για μια ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Το σερβίρουμε με πιλάφι, πατάτες τηγανητές, πατάτες φούρνου, με μελιτζάνες, με μακαρόνια, με λαχανικά, με χυλοπίτες, με κους κους.


Δημιουργός συνταγής: Lena Totsika