ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Από τα πιο υγιεινά φαγάκια !!!
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις σαρδέλες.
Τις βάζουμε σε ταψί με αλάτι, πιπέρι, 1 κουταλιά μουστάρδα, 1 σφηνάκι ούζο, λίγο σκόρδο, λάδι, πάπρικα, χυμό από μισό λεμόνι, μια ψιλοκομμένη ντομάτα και λίγο μαϊντανό.
Τις εψησα λίγο σκεπασμένες και μετά τις άνοιξα να ροδισουν χωρίς αλλά υγρά έβγαλε η ντομάτα
Έγιναν πεντανόστιμες την ιδέα την πήρα από τη Γωγώ Ραφτοπούλου.
Έγιναν πεντανόστιμες την ιδέα την πήρα από τη Γωγώ Ραφτοπούλου.
ΠΗΓΗ: Βικη Αναματερου