Κασερόπιτα με φύλλο κρούστας



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη‎ για ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κασερόπιτα

1 πακέτο φύλλο κρούστας
500 γρ κασέρι τριμμένο
500 ml γάλα
Λίγο λάδι για τα φύλλα

Σε ένα λαδωμένο ταψάκι βάζω τρία φύλλα κάτω λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα.
Βάζω μια στρώση από το τριμμένο κασέρι, μετά βάζω ξανά ένα φύλλο, κασέρι, ξανά φύλλο, κασέρι μέχρι να τελειώσω με 2 φύλλα σκέτα.
Ρίχνω το γάλα και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.