ΠΙΤΟΥΛΙΤΣΕΣ
Τις φτιάχνουμε συνήθως σε γεννητούρια!
Ένας χυλός λίγο πιο πηχτός από τους λουκουμάδες.
Υλικά
- 1 ποτήρι γάλα
- 1,5 νερό
- 1 μαγιά
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 2 κουταλάκια ζάχαρη
- λίγο λαδάκι
- αλεύρι λίγο περισσότερο από μισό κιλό
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε τα υλικά να έχουμε έναν λίγο πηχτό χυλό.
- Παίρνουμε κουταλιές και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Τις τρώμε με ζάχαρη, πετιμέζι, τυρί ή και σκέτες.
Credits:
Litsa Mouta
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ