Ρολάκια με κρέμα μπανάνα και σταγόνες σοκολάτας



Μια συνταγή της κυρίας Ευαγγελίας Γκιαούρη‎ για ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ρολάκια με κρέμα μπανάνα και σταγόνες σοκολάτας

Ζύμη:
450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
200 ml χλιαρό γάλα
80 γρ. ζάχαρη
50 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 αυγό
2 κάψουλες βανιλίνη
1 πρέζα αλάτι

Βάζουμε 100 ml χλιαρό γάλα με την μαγιά και μια πρέζα ζάχαρη.
Το αφήνουμε 15 λεπτά.
Όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μια λεκάνη και ρίχνουμε και το γάλα όταν περάσουν τα 15 λεπτά.
Αφήνουμε σε ζεστός μέρος για 1 ώρα μέχρι να διπλασιαστεί. 

Κρέμα
200 γρ. Φιλαδέλφεια
300 ml γάλα
100 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι άνθος βανίλια
1 φακελάκι βανιλέτα
1 φακελάκι σταγόνες σοκολάτας
1 μπανάνα λιωμένη με το πιρούνι καλά 

Βράζουμε το γάλα, με την ζάχαρη την βανίλια και το άνθος να γίνει πηχτή κρέμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Περιμένουμε να κρυώσει
Ανοίγουμε 2 φύλλα και απλώνουμε την κρέμα. 
Ρολάρουμε, κόβουμε και ψήνουμε στους 180, περίπου 20 με 30 λεπτά, να ροδίσουν όχι να ξεροψηθούν!
Διακοσμούμε με λιωμένη μερέντα αν θέλουμε!