ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΆ
1 ΠΟΤΉΡΙ ΒΟΎΤΥΡΟ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
3 ΠΟΤΉΡΙΑ ΖΆΧΑΡΗ
8 ΑΥΓΑ
1 ΠΟΤΉΡΙ ΓΆΛΑ (Η ΓΙΑΟΎΡΤΙ)
3 ΠΟΤΉΡΙΑ ΑΛΕΎΡΙ (ΦΑΡΙΝΑΠ)
1 ΦΛΙΤΖΆΝΙ ΑΣΠΡΙΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΈΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΑΜΎΓΔΑΛΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΣΌΔΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
1 ΠΟΤΉΡΙ ΒΟΎΤΥΡΟ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
3 ΠΟΤΉΡΙΑ ΖΆΧΑΡΗ
8 ΑΥΓΑ
1 ΠΟΤΉΡΙ ΓΆΛΑ (Η ΓΙΑΟΎΡΤΙ)
3 ΠΟΤΉΡΙΑ ΑΛΕΎΡΙ (ΦΑΡΙΝΑΠ)
1 ΦΛΙΤΖΆΝΙ ΑΣΠΡΙΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΈΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΑΜΎΓΔΑΛΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΣΌΔΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΊΣΕΙ ((ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 10 ΛΕΠΤΆ)).
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΊΣΕΙ ((ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 10 ΛΕΠΤΆ)).
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟΎΣ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΒΑΝΊΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΎΠΗΜΑ.
ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΆΛΑ, ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΊΟ ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΎΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΔΑ (ΕΑΝ ΒΆΛΟΥΜΕ ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΜΙΣΌ ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΎΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΑ) ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ, ΤΟ ΑΜΎΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΑ ΑΣΠΡΆΔΙΑ ΧΤΥΠΗΜΈΝΑ ΜΑΡΈΓΚΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΝΑ ΜΉΝ ΦΎΓΕΙ Ο ΑΈΡΑΣ.
ΒΟΥΤΥΡΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ, ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΎΡΙ, ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΥΚΛΙΚΈΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΎ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΆΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΈΨΕΙ.
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΈΤΡΙΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ, ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΆ ΣΤΟΥΣ 18Ο ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ Η ΖΆΧΑΡΗ ΆΧΝΗ.
ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ Η ΖΆΧΑΡΗ ΆΧΝΗ.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood