
ΓΕΜΙΣΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στα λεπτά φιλέτα κοτόπουλο αλάτι, πιπέρι και μετά πέστο βασιλικό (φύλλα βασιλικού, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 κ. σ. κουκουνάρι 3 κ. σ. τρίμηνο τυρί πεκορίνο, 6 κ. σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο χυμό λεμόνι.), 2 φέτες ντομάτα στο καθένα, λίγο τυρί τριμμένο ρεγγάτο και τα κάνουμε ρόλο. Τοποθετούμε μια οδοντογλυφίδα.
Βάζουμε στα λεπτά φιλέτα κοτόπουλο αλάτι, πιπέρι και μετά πέστο βασιλικό (φύλλα βασιλικού, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 κ. σ. κουκουνάρι 3 κ. σ. τρίμηνο τυρί πεκορίνο, 6 κ. σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο χυμό λεμόνι.), 2 φέτες ντομάτα στο καθένα, λίγο τυρί τριμμένο ρεγγάτο και τα κάνουμε ρόλο. Τοποθετούμε μια οδοντογλυφίδα.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ένα κομμάτι βούτυρο και τα ψήνουμε να πάρουν χρώμα από τις δύο πλευρές.
Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε τα φιλέτα, προσθέτουμε πάνω στα φιλέτα λίγο τριμμένο ρεγγατο, ρίχνουμε και 10 ντοματίνια μέσα στο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180° βαθμούς για 20 λεπτά.
Συνοδεύουμε με ταλιατέλες, λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο βασικό και λίγο τριμμένο φρέσκο πιπέρι.