Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα μουστάρδας

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


Υλικά

  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
  • 2 συσκευασίες μανιτάρια
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1/2 συσκευασία κρέμα γάλακτος
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κουρκουμά
  • γλυκιά πάπρικα
  • 2 κουτάλες ζουμί άμυλο (από μακαρόνια που έχω βράσει)


Εκτέλεση

  1. Σοτάρουμε τα μανιτάρια χωρίς να βάλουμε κάτι στο τηγάνι, μόνο λίγο αλάτι, ώστε να πάρουν ωραίο χρώμα και να χάσουν όλα τα υγρά τους.
  2. Τα αφαιρούμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια με λίγο λάδι.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα μπαχαρικά εκτός από την πάπρικα την οποία τη βάζουμε στο τέλος.
  4. Προσθέτουμε το ζουμί από άμυλο, σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα με την μουστάρδα και τη ρίχνουμε επάνω στο φαγητό μας.
  5. Μόλις ξεκινάει ο βρασμός σβήνουμε και πασπαλιζουμε με πάπρικα.
  6. Σερβίρουμε με μακαρόνια ή με ρύζι.

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Δημιουργός συνταγής: Nancy Michalakou

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget