ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Υλικά
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 2 συσκευασίες μανιτάρια
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1/2 συσκευασία κρέμα γάλακτος
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκουμά
- γλυκιά πάπρικα
- 2 κουτάλες ζουμί άμυλο (από μακαρόνια που έχω βράσει)
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε τα μανιτάρια χωρίς να βάλουμε κάτι στο τηγάνι, μόνο λίγο αλάτι, ώστε να πάρουν ωραίο χρώμα και να χάσουν όλα τα υγρά τους.
- Τα αφαιρούμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια με λίγο λάδι.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα μπαχαρικά εκτός από την πάπρικα την οποία τη βάζουμε στο τέλος.
- Προσθέτουμε το ζουμί από άμυλο, σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα με την μουστάρδα και τη ρίχνουμε επάνω στο φαγητό μας.
- Μόλις ξεκινάει ο βρασμός σβήνουμε και πασπαλιζουμε με πάπρικα.
- Σερβίρουμε με μακαρόνια ή με ρύζι.
Δημιουργός συνταγής: Nancy Michalakou
Ακολουθήστε μας στο Google News!