Πολέντα



ΠΟΛΕΝΤΑ


Εσείς πώς την προτιμάτε; Με πετιμέζι ή με μέλι;;;

Υλικά 
3 1/2 ποτήρια τού νερού νερό. 
1 ποτήρι καλαμποκάλευρο
Λίγο αλάτι. 
Και ένα κουταλάκι του γλυκού Βιτάμ


Εκτέλεση 
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό και το αλάτι.
Μόλις πάρει να κάψει ρίχνω μέσα το αλεύρι και ανακατεύω με τον αυγοδάρτη μέχρι να πήξει.
Πριν το κατεβάσω από την φωτιά ρίχνω το Βιτάμ. 
Αδειάζω σε μπολάκια και ρίχνω ότι θέλει ο καθένας. 
Εγώ το τρώω με ΠΕΤΙΜΈΖΙ !!!!!! Δικό μου φυσικά.



Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου