Νηστίσιμα βουτήματα (Συνταγή και Βίντεο)


Μια συνταγή για ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ από το κανάλι στο Youtube Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Νηστίσιμα βουτήματα

Υλικά (τεμάχια βγαίνουν ανάλογα με το μέγεθος που θα τα φτιάξετε)
ΑΝ ΒΆΛΕΤΕ ΣΚΟΝΗ ΓΑΛΑ ΑΦΑΙΡΈΣΤΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΑΛΕΎΡΙ 
250 βούτυρο φυτικό -βιταμ 
80 γρ. ζάχαρη άχνη
ελάχιστο ξύσμα πορτοκαλιού 
1 κουταλάκι νισεστέ η κορν φλάουρ
2 κουταλιές σκόνη γάλα Νηστίσιμο αμυγδάλου η σκόνη γάλα απλή η 4 κουταλιές γάλα υγρό αμυγδάλου 
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
1 κουταλάκι μπέικεν 
2 βανίλιες 
(το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεύουμε μέσα και το μπέικιν και τις βανίλιες)

Μπορείτε να τα κάνετε και με μπισκοτομηχανη . 
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 με 190 βαθμούς ανάλογα τον φούρνο σας, εστία πάνω κάτω περίπου 12 λεπτα, ο χρόνος εξαρτάται από το πόσο δυνατός είναι ο φούρνος σας. 
Μόλις δείτε ότι έχουν πατώσει και έχουν πάρει λίγο χρώμα θα τα βγάλετε, δεν θέλουν πολύ ψήσιμο. 
Από την επόμενη μέρα τρώγονται μετά μανίας είναι σαν πτι φουρ μπορείτε να τα γεμίσετε με μαρμελάδα η να τα βουτήξετε σε σοκολάτα υγείας
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί