Μια συνταγή της κυρίας Reggina Filippou για ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μπισκότα μελιού και κανέλας
ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
Υλικά:
1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο,
3/4 του φλιτζανιού μέλι,
τρία αυγά,
4 1/2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει,
ένα κουταλάκι κανέλα,
λίγο σκόνη γαρίφαλο,
καστανή ζάχαρη για επικάλυψη
Χτυπάμε το βούτυρο με το μέλι και προσθέτουμε τα αυγά.
Τέλος ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Πρέπει να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
Πλάθουμε μικρά μπισκότα και τα κυλάνε σε καστανή ζάχαρη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20 - 30 λεπτά
Πλάθουμε μικρά μπισκότα και τα κυλάνε σε καστανή ζάχαρη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 20 - 30 λεπτά