Μελανούρια και τσιπούρες στιφάδο



ΜΕΛΑΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΣΤΙΦΑΔΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβω ξερά κρεμμύδια στο μέγεθος οσο είναι το φασόλι τον γίγαντα. 
  2. Τα βάζω σε μία κατσαρόλα και τα σκεπάζω με νερό και τα αφήνω να βράζουν για περίπου 30 λεπτά και προσέχουμε να μας μείνει νεράκι μέσα. 
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε σάλτσα πελτέ αλάτι μαύρο πιπέρι δαφνόφυλλο ελαιόλαδο και αφήνω για αλα 5 με 10 λεπτα και στο τέλος βαζω και τα ψάρια και αφήνω να μαγειρευτεί.


Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!