Κόβω ξερά κρεμμύδια στο μέγεθος οσο είναι το φασόλι τον γίγαντα.
Τα βάζω σε μία κατσαρόλα και τα σκεπάζω με νερό και τα αφήνω να βράζουν για περίπου 30 λεπτά και προσέχουμε να μας μείνει νεράκι μέσα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε σάλτσα πελτέ αλάτι μαύρο πιπέρι δαφνόφυλλο ελαιόλαδο και αφήνω για αλα 5 με 10 λεπτα και στο τέλος βαζω και τα ψάρια και αφήνω να μαγειρευτεί.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!