
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΕΣ
Ατομικές λαχταριστές μπουγατσούλες στο τσακ μπαμ με σφολιάτα και αφράτη κρέμα !!!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας που το ανοίγουμε στον πάγκο εργασίας με λίγο αλεύρι να μεγαλώσει και το κόβουμε τετραγωνάκια.
- Για το μείγμα βράζουμε 1 κιλό γάλα αμυγδάλου ή καρύδας με 1 φλούδα λεμονιού και όταν ζεσταθεί την βγάζουμε.
- Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερού ζάχαρη, ανακατεύουμε και προσθέτουμε 1 ποτήρι νερού σιμιγδάλι, 1 βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα.
- (Προαιρετικά 2 αυγά )
- Εγώ για να δώσω χρώμα το μυστικό μου είναι μία μικρή τσιμπιά σαφράν και βγαίνει κατακίτρινη η κρεμούλα και αποφεύγω τα αυγά .
- Αφού κρυώσει βάζουμε από 1 κουταλιά σούπας σε κάθε τετραγωνάκι και το κλείνουμε σαν φακελάκι.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν .
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη κανέλα και 1 κερασάκι για τσαχπινιά -προαιρετικά -