Γιορτινή παντζαροσαλάτα με καρύδια και άγρια ρόκα



ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΡΟΚΑ


Πολύ πολύ αγαπημένη!

Υλικά
1/2 κιλό βρασμένα παντζάρια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 220 γρ.
1/2 κεσεδάκι μαγιονέζα
Αλάτι κατά βούληση
1 κ.σ ξύδι
1 κ.σ λάδι
50 γρ καρύδι χοντροκομμένο
μισό ματσάκι άγρια ρόκα

Εκτέλεση
Καθαρίζω ξεπλένω και βράζω σε αλατισμένο νερό τα παντζάρια al tende.
Αφήνω να κρυώσουν και κόβω σε κύβους.
Τρίβω το σκόρδο , προσθέτω το ξύδι το λάδι το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και ανακατεύω καλά.
Προσθέτω αλάτι όσο χρειάζεται.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζω την άγρια ρόκα την οποία έχω πλύνει και στεγνώσει καλά , προσθέτω στο κέντρο την παντζαροσαλατα και σπάω με τα χέρια μου τα καρύδια από πάνω .


Δημιουργός συνταγής: Τζέλα Αντωνοπούλου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!