ΧΥΛΟΠΊΤΕΣ ΜΕ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ..ΑΛΛΑ Η ΓΕΎΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΣΤΗΣΙΜΟ.
ΥΛΙΚΆ
500 ΓΡ ΧΙΛΟΠΙΤΕΣ ( Η ΌΤΙ ΖΗΜΑΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ )
2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ
3 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ
4 ΝΤΟΜΆΤΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ
ΑΛΆΤΙ - ΠΙΠΈΡΙ
ΞΗΡΟ ΒΑΣΙΛΙΚΌ
ΛΆΔΙ (ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ )
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΆ.
ΚΌΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΈΣ ΣΕ ΜΑΚΡΌΣΤΕΝΑ ΛΕΠΤΆ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ, ΑΛΆΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΈΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΑ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΌΧΙ ΠΟΛΎ ΛΕΠΤΆ (ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ).
ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΆΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΊΠΕΡΟ.
ΤΈΛΟΣ ΚΌΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΆΤΕΣ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΤΑΨΑΚΙ.
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΛΆΔΙ, ΑΛΆΤΙ, ΠΙΠΈΡΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ ΤΑΨΑΚΙΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ, ΣΤΟΥΣ 180 ΑΈΡΑ. (ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ) ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ, ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΎ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΊΤΕΣ, ΣΤΡΑΓΓΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΆ.
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΊΡΟΥΜΕ.
ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΆ.
ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΆ.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood