Σουπιές με ρύζι



ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΡΥΖΙ 


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε δύο σουπιές σε κομμάτια και τις σοτάρουμε σε λάδι. 
Σβήνουμε με λευκό κρασί ή ουζάκι. 
Προσθέτουμε δυο τριμμένες ντομάτες και μια κουταλιά πελτε, ένα μάτσο κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, άνηθο ψιλοκομμένο, λίγο νερό. 
Βράζουμε να μαλακώσουν οι σουπιές.
Βράζουμε δυο φλιτζάνια ρύζι κίτρινο με μια χούφτα αρακά και ένα καρότο σε ροδέλες. 
Το σουρώνουμε.
Μόλις μαλακώσουν οι σουπιές πρέπει στην κατσαρόλα μας να έχουμε τουλάχιστον δυο φλιτζάνια σάλτσα. 
Τότε προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για τρία λεπτά


Δημιουργός συνταγής: Reggina Filippou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!