Χριστουγεννιάτικη Απόλαυση !!!
Ο πιο εύκολος και φανταστικός Χριστουγεννιάτικος Κορμός με αφράτο παντεσπάνι και αέρινη κρέμα σοκολάτας - βανίλιας. Φτιάξτε αυτή την υπέροχη συνταγή και εντυπωσιάστε τους όλους!!!
Υλικά:
Για το παντεσπάνι:
60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
35 γρ. κακάο (35 g cocoa powder)
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 βανιλίνη
4 αυγά
140 γρ. ζάχαρη
30 ml ηλιέλαιο
Για τη κρέμα
2 κουτιά μόρφατ
1 βανιλίνη
200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
2 κ.σ. κακάο
Για το σιρόπιασμα:
φρέσκος χυμός πορτοκάλι "Οικογένεια Χριστοδούλου"
άχνη για πασπάλισμα
τριμμένη σοκολάτα
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Υλικά:
Για το παντεσπάνι:
60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
35 γρ. κακάο (35 g cocoa powder)
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 βανιλίνη
4 αυγά
140 γρ. ζάχαρη
30 ml ηλιέλαιο
Για τη κρέμα
2 κουτιά μόρφατ
1 βανιλίνη
200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
2 κ.σ. κακάο
Για το σιρόπιασμα:
φρέσκος χυμός πορτοκάλι "Οικογένεια Χριστοδούλου"
άχνη για πασπάλισμα
τριμμένη σοκολάτα
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Credits: