Πετυχημένο φύλλο για πίτες και πιτάκια της Γκόλφως (Βίντεο)

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Υλικά

  • 500 αλεύρι για φύλλο
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. ξύδι ή ρακί
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 200 ml νερό ή 180 γρ. νερό

Ίσως χρειαστεί λίγο αλεύρι ακόμη η ζύμη, και για το άνοιγμα των φύλλων.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Γέμιση Τυρόπιτας: 1/2 κιλό φέτα, 150 γρ. μιξ τυριών, 2 αυγά, 200 γρ. γιαούρτι, πιπέρι 📷 ΠΗΓΗ

Πιτάκια με σκέτο τυρί και άνοιγμα με το χέρι, 📷 ΠΗΓΗ

Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget