ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ
Υλικά
Αμύγδαλα καβουρδισμένα 300gr
Μία σοκολάτα γάλακτος nestle dessert
Μία σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη Παυλίδης
2 κουταλιές της σούπας λάδι ελαφρύ
Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο αλλά προσέχουμε να μην τα κάψουμε.
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν-μαρί, προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τα αμύγδαλα μέσα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά να καλυφθούν με τη σοκολάτα.
Στρώνουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα μικρές κουταλιές.
Απλώνουμε με το κουτάλι και πατάμε ελαφρά να γίνουν λεπτά τα σοκολατάκια για να είναι τραγανά και αφράτα.
Βάζουμε στο ψυγείου να παγώσουν.
Αμύγδαλα καβουρδισμένα 300gr
Μία σοκολάτα γάλακτος nestle dessert
Μία σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη Παυλίδης
2 κουταλιές της σούπας λάδι ελαφρύ
Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο αλλά προσέχουμε να μην τα κάψουμε.
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν-μαρί, προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τα αμύγδαλα μέσα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά να καλυφθούν με τη σοκολάτα.
Στρώνουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα μικρές κουταλιές.
Απλώνουμε με το κουτάλι και πατάμε ελαφρά να γίνουν λεπτά τα σοκολατάκια για να είναι τραγανά και αφράτα.
Βάζουμε στο ψυγείου να παγώσουν.
Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou