Σε άλλο σκεύος βάζω τα καλαμάρια σκέτα και μόλις σωθεί το νερό σβήνω με κρασί άσπρο.
Στα κρεμμύδια προσθέτω μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και μόλις μαλακώσουν τα ρίχνω στο σκεύος με καλαμάρια.
Προσθέτω πάστα σάλτσα, μπαχάρι, κόκκους πιπεριού και βραστό νερό, χαμηλώνω τη φωτιά ώσπου να γίνουν, να ψηθούν και να μελώσει η σάλτσα τους, αν χρειάζεστε πριν σβήσω προσθέτω ελαιόλαδο.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!