Καυτερό χοιρινό σε πήλινα



Μια συνταγή της κυρίας Μαιρης Καπνιση για ΚΑΥΤΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΠΗΛΙΝΑ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!


Καυτερό χοιρινό σε πήλινα

Φανταστική νοστιμιά και μοσχοβολιά!!!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε πήλινα στρώνω το κρέας χοιρινό σε μπουκίτσες αλατοπιπερωμένο, αλάτι ημίχονδρο, πιπέρι μαύρο.
Επάνω βάζω πιπεριές κέρατο σε τρία χρώματα πράσινη πορτοκαλί και κόκκινη, ντομάτα σε κυβακια, πιπέρι καγιέν, πάπρικα, σκορδάκι ψιλοκομμένο, ρίγανη ,πατάτες και ελαιόλαδο σκεπάζω με χαρτί ψησίματος και αλουμινόχαρτο και ψήνω στους 200 ° αέρα΄
Στα δέκα τελευταία λεπτά ξεσκεπάζω να πάρουν χρώμα και λίγο πριν το τέλος ρίχνω σε κυβάκια τα τυριά μου ρεγκάτο και γραβιέρα.
Φαντασία θέλει!!!!!