Μια συνταγή της κυρίας Panagiota Kiriakou για
ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ από την ομάδα στο Facebook
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣΛεμονάτο φιλέτο κοτόπουλο
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφήνουμε τα φιλέτα μας σε θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά
Καίμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα φιλέτα 2-3 τη πλευρά, αλατοπιπερώνουμε
Ετοιμάζουμε το ταψάκι μας
Και τα αραδιάζουμε,
Στο τηγάνι που σοτάραμε προσθέτουμε, 1 κ.σ μουστάρδα, χυμό λεμονιού από 1 λεμόνι, το καιμε λίγο και το ρίχνουμε από πάνω στα φιλέτα μας
Ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδίσουν καλά, κόβουμε σε φετουλες, ρίχνοντας το ζωμό απο το ταψί από πάνω.