ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ 4 ΤΥΡΙΑ
Εύκολα και γρήγορα
Υλικά:
- 1 πακέτο ριγκατόνι
- 100 γρ. Γκούντα
- 100 γρ. Ένταμ
- 100 γρ. Έμενταλ
- 100 γρ. Παρμεζάνα
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλ. γάλα
- 2 - 3 λουκανικάκια σε φέτες
- Γαλοπούλα σε κύβους
- Φρέσκα ντοματίνια
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
(κείμενο από ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ)
- Βράζετε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κρατάτε 1 κούπα από το νερό που βράσανε.
- Ανακατεύετε τα τυριά τριμμένα σε ένα μπολ.
- Στην κατσαρόλα που βράσατε τα ζυμαρικά ρίχνετε ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λουκανικάκια, τη γαλοπούλα και τα ντοματίνια.
- Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, αλάτι και πιπέρι.
- Μόλις αρχίσει να κοχλάζει προσθέτετε τα ριγκατόνι και 4 - 5 κουταλιές της σούπας από το νερό που βράσανε και ανακατεύετε.
- Προσθέτετε τα τυριά και συνεχίζετε το ανακάτεμα για δύο λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά και λιώσουν τα τυριά.
- Σερβίρονται ζεστά!
Credits:
Siarka Sofia