ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
Τυρί κρέμα (Φιλαδέλφεια)
Γκούντα τυρί σε φέτες
Κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ζαμπον σε φέτες
Τσενταρ τριμμένο
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και αλείφουμε με τυρί Φιλαδέλφεια. Αφήνουμε τη μια άκρη περίπου 2 δάκτυλα χωρίς υλικά για να μπορούμε να κλείσουμε καλά το ρόλο.
Βάζουμε φέτες τυριού, μετά φέτες γαλοπούλας και τυλίγουμε το φύλλο μας σφιχτα.
Το κόβουμε σε ρολάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί.
Πασπαλίζουμε με τυρί τσενταρ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Μπορείτε να βάλετε τυρί και αλλαντικά της αρεσκείας σας.
Γρήγορα και εύκολα!
Δημιουργός συνταγής: Elena Psillia