Τσουρεκάκια γεμιστά με πραλίνα σοκολάτα



Μια συνταγή της κυρίας Boula Mpeza για ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τσουρεκάκια γεμιστά με πραλίνα σοκολάτα

Και επειδή η συνταγή πέτυχε πολύ φτιάξαμε για τρίτη φορά Τσουρεκάκια γεμάτα με πραλίνα σοκολάτα!!!

Υλικά
4 αυγά
400 γραμ. ζάχαρη
200 γραμ. γάλα
100 ml φυσικός χυμός πορτοκαλιού
2 κουτ. γλυκού κακουλέ,
2 κουτ. γλ, μαχλέπι
2 κουτ. γλ. μαστίχα Χίου,
ξύσμα ενός πορτοκαλιού,
2 βανίλιες,
1350 γραμ. περίπου αλεύρι τσουρεκιών Ρομπέν
200 γραμ. βούτυρο

Πρώτα φτιάχνω το προζυμάκι με 80 γραμ. νωπή μαγιά, 150 ml νερό χλιαρό, 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη, 150 γραμ. αλεύρι, το αφήνω να φουσκώσει περίπου 40 λεπτά.
Όλα χλιαρά, ενώνω το προζύμι με όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο που το βάζω στο τέλος ενώ διπλώνω το μείγμα μου, το ζυμώνω με διπλώματα.
Αφήνω περίπου δύο ώρες.
Φουσκώνει, πλάθω, ξαναφήνω να φουσκώσουν.
Ψήνω περίπου 45 λεπτά σε 200 βαθμούς ανάλογα τον φούρνο.
Πριν τα ψήσω αλείφω με αυγό και βάζω σουσάμι. (βάζω την πραλίνα όταν τα πλάθω)