ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε 2 κσ λάδι, 2 καρότα σε ροδέλες, φουντάκια από 1 μικρό μπρόκολο, αλάτι, πιπέρι και τα γυρίζουμε λίγο.
Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό, τα σκεπάζουμε, κλείνουμε το μάτι και αυτά μαλακώνουν όσο πρέπει,
Σε ένα μπολ ρίχνουμε 2 κσ λάδι, 2 κσ σόγια σος, 2 κσ μέλι, αλάτι και πιπέρι, απλώνουμε στο σολομό και ψήνουμε ή στο φούρνο ή στη σχάρα τυλιγμένο σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο για 10 λεπτά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε 2 κσ λάδι, 2 κσ σόγια σος, 2 κσ μέλι, αλάτι και πιπέρι, απλώνουμε στο σολομό και ψήνουμε ή στο φούρνο ή στη σχάρα τυλιγμένο σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο για 10 λεπτά.
Προς το τέλος ανοίγουμε να πάρει χρώμα, ρίχνουμε και λίγο σουσάμι και έτοιμο!
ΠΗΓΗ: Βικη Αναματερου