Γαριδομακαρονάδα με κρέμα γάλακτος και ούζο
Καθαρίζουμε τις γαρίδες.
Βάζουμε σε κατσαρόλα λάδι και σοτάρουμε τις γαρίδες μαζί με τρεις σκελίδες σκόρδο λιωμένες.
Σβήνουμε με ένα μικρό ποτηράκι ούζο ή κρασί για όσους δεν τους αρέσει το ούζο.
Βράζουμε για πέντε λεπτά και προσθέτουμε δυο κρέμες γάλακτος (για μισό κιλό μακαρόνια) και άνηθο ψιλοκομμένο.
Κατεβάζουμε από την φωτιά.
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα περιχύνουμε με τις γαρίδες και την κρέμα γάλακτος.