Γαρίδες σαγανάκι



ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


Υλικά
10 γαρίδες
μισό Pumaro χυμό
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
Κόλιανδρο ξερό 
γλυκάνισο 
αλάτι 
πιπέρι 
σκόρδο αν το τρώτε 
ντοματάκια 
λίγη ζάχαρη 
1 σφηνακι ούζο 
κρεμμυδάκι φρέσκο 
άνηθο
πάπρικα καπνιστή 
φέτα σε κύβους

Εκτέλεση
Σε τηγάνι ρίχνουμε 2 κ,σ. λάδι και τις γαρίδες που τις έχουμε πλύνει και τις έχουμε σκουπίσει με χαρτί κουζίνας, αν θέλετε βγάζετε τη φλούδα εγώ την άφησα γιατί μου αρέσει καλύτερα.
Τις ψήνουμε και από τις δύο πλευρές ίσα να αλλάξουν χρώμα και τις βγάζουμε σε πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε άλλες 2 κ.σ. λάδι και ρίχνουμε τις πιπεριές, το σκόρδο, τα γυρίζουμε λίγο και προσθέτουμε το κόλιανδρο και το γλυκάνισο.
Σβήνουμε με λίγο ούζο.
Προσθέτουμε το πουμαρό, λίγη ζαχαρημ τις γαρίδεςμ λίγο νεράκι και βράζουμε ελάχιστα σκεπασμένες με καπάκι
Ανοίγουμε ρίχνουμε την πάπρικαμ τα ντοματακια κομμέναμ τη φέταμ το πιπέριμ σκεπάζουμε και κλείνουμε το μάτι.
Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και άνηθο.
Η συνταγή είναι του σεφ Λουκακου και έγινε πεντανόστιμο.


ΠΗΓΗ: Βικη Αναματερου

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget