Κουνουπίδι σουφλέ



ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΟΥΦΛΕ


Υλικά
1 κουνουπίδι μέτριο κομμένο σε μικρά μπουκετάκια
αλάτι - πιπέρι
100 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
100 γρ regato κομμένο σε κυβάκια
100 γρ τυρί τριμμένο γκούντα ή ένταμ
2 κρέμες γάλακτος μικρές


Εκτέλεση
Βγάζω το κουνουπίδι για 5 λεπτά.
Το σουρώνω καλά και το βάζω στο πήλινο που το έχω βουτυρώσει ελαφρώς και αλατοπιπερώνω.
Ρίχνω το ζαμπόν, το regato και τις κρέμες γάλακτος.
Από επάνω προσθέτω το τριμμένο τυράκι και ψήνω στους 180 βαθμούς περίπου, για 30 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει ωραίο χρώμα.


Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!