ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για τη φουντουκόπιτα που θα λατρέψετε!!
Υλικά για ταψί 24αρι
- 4 αυγά
- 200 γρ. ζάχαρη
- 120 γρ. φρυγανια τριμμένη
- 1 κουταλακι γεμάτο μπέικιν παουντερ
- 1 βανιλέτα
- 130 φουντούκια ψημένα, αλεσμένα
Για το σιρόπι
- 400 γρ. ζάχαρη
- 400 γρ. νερό
- λίγη φλούδα πορτοκαλιού
Για την επικάλυψη
- 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια
- 400 γρ. γαλα
- 2 παστέλια με φουντούκια καραμελωμένα η λίγα φουντούκια ψημένα τριμμένα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, πάνω κάτω εστία, για 20 λεπτά
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Φωτο Σούλα Λεβέντη |
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού