ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΝΕ
Χρυσαφένια και τρυφερά!
Τα μαρινάρω και μετά τα τυλίγω σε αυγά χτυπημένα, αλεύρι και φρυγανιά!
600 γρ φιλετα κοτοπουλου κομμενα στη μεση κατα μηκος
Αλατι
Πιπερι
2 φυλλα δαφνης
Καπνιστη γλυκεια παπρικα
1 κουταλακι κοκκους μαυρο πιπερι
2 σκελιδες σκορδο κομμενες στη μεση
1 κουταλια ελαιολαδο
1 ποτηρι λευκο κρασι
Πιπερι
2 φυλλα δαφνης
Καπνιστη γλυκεια παπρικα
1 κουταλακι κοκκους μαυρο πιπερι
2 σκελιδες σκορδο κομμενες στη μεση
1 κουταλια ελαιολαδο
1 ποτηρι λευκο κρασι
Όλα μαζι σε μπολ και αφηνω στο ψυγειο για καμια ωρα σκεπασμενο με μεμβρανη.
250 γρ. τριμμενη φρυγανια
2 αυγα χτυπημενα
300 γρ. αλευρι για ολες τις χρησεις
Σπορελαιο
Βουταω τα φιλετα στο αυγο, μετα στο αλευρι, μετα παλι στο αυγο και τελος στη φρυγανια.
Τα τηγανιζω σε καυτο σπορελαιο.
Δημιουργός συνταγής: Voula Damala