Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο



ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 1μιση κιλό γάλα με 1μιση κούπα του τσαγιού ζάχαρη να κάψει.
Σε ένα μπολ χτυπάμε 5 αυγά με 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό και 3 κουταλιές κορν φλαουρ.
Ρίχνουμε λίγο - λίγο το καυτό γάλα.
Το ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα και το αφήνουμε μέχρι να πήξει.
Όταν πήξει προσθέτουμε 2 κουταλιές βούτυρο, 2 βανίλιες και ξύσμα πορτοκαλιού .
Βουτυρώνουμε ένα ταψί νούμερο 36, ρίχνουμε λίγο σιμιγδάλι και μετά το μείγμα.
Χτυπάμε ένα αυγό, 2 κουταλιές ζάχαρη και 2 κουταλιές σπορέλαιο και το απλώνουμε από πάνω. Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 220 βαθμούς.