ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ
Πρασοτηγανιά σήμερα σερβιρισμένο με μπόλικο λεμόνι και φυσικά ένα κιλό ψωμί για τρελές βουτιές!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια, το άφησα να τσιγαριστεί καλά σε ελαιόλαδο.
Μετά έκοψα πέντε πράσα μέτρια, μόλις πήρε χρώμα το κρέας μου έβαλα τα πράσα, αλάτι, πιπέρι, μισή κόκκινη πιπεριά και λίγο ρίγανη και ένα κομματάκι σέλινο.
Άφησα να μαραθούν τα πράσα μου, έγιναν περίπου τα μισά στην ποσότητα, μετά έβαλα ένα ποτήρι νερό και άφησα το φαγητό μου να σιγοβράσει.
ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου