ΚΕΪΚ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Αφρατο... με γλυκο κουταλιου κερασι απο πανω
4 αυγα χωρισμενα τα ασπραδια απ τους κροκους
1 κουπα σπορελαιο
1 1/2 κουπα ζαχαρη
2 κουπες αλευρι γοχ
1 φακελακι μπεικιν
2 βανίλιες
1 κουπα ινδοκαρυδο
1 κουπα στραγγιστο γιαουρτι
1 κουπα σπορελαιο
1 1/2 κουπα ζαχαρη
2 κουπες αλευρι γοχ
1 φακελακι μπεικιν
2 βανίλιες
1 κουπα ινδοκαρυδο
1 κουπα στραγγιστο γιαουρτι
Χτυπαμε τα ασπραδια μαρεγκα με τη μιση κουπα ζαχαρη.
Τα βαζουμε σε μπολ να τα προσθεσουμε στο τελος.
Χτυπαμε τους κροκους με τη ζαχαρη, προσθετουμε το σπορελαιο, το γιαουρτι, τις βανιλιες, το μπεικιν ανακατεμενο με το αλευρι, το ινδοκαρυδο, και τελος ανακατευουμε τα ασπραδια.
Χτυπαμε τους κροκους με τη ζαχαρη, προσθετουμε το σπορελαιο, το γιαουρτι, τις βανιλιες, το μπεικιν ανακατεμενο με το αλευρι, το ινδοκαρυδο, και τελος ανακατευουμε τα ασπραδια.
Εγω εβαλα σε 30αρα φορμα και εψησα στους 180 στις αντιστασεις για 1 ωρα.
Απο πανω χτυπησα ενα κουτι crème με μιση κουπα αχνη και εριξα λιγο ινδοκαρυδο ακομα...
Απο πανω χτυπησα ενα κουτι crème με μιση κουπα αχνη και εριξα λιγο ινδοκαρυδο ακομα...
Δημιουργός συνταγής: Voula Damala