ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω στο χοιρινό μουστάρδα, λίγο μέλι, αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο και θυμάρι ή ρίγανη.
Το τοποθετώ στο τηγάνι, ρίχνω μισό ποτηράκι νερό και αφήνω μέχρι να πιεί τα υγρά.
Στη συνέχεια ρίχνω ελαιόλαδο, τις πιπεριές, το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω να μαλακώσουν.
Όταν μείνουν με το λαδάκι σβήνω με λίγο κρασί και αφήνω πάλι να ροδίσει καλά.
Στο τέλος προσθέτω λεμόνι.
Το βγάζω από το τηγάνι και αφήνω λίγη σαλτσούλα.
Το βγάζω από το τηγάνι και αφήνω λίγη σαλτσούλα.
Ρίχνω βραστό νερό και προσθέτω και το ρύζι.
Στο τέλος βάζω λίγο βούτυρο για άρωμα αλλά και για να χυλώσει.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη