1 φλιτζάνι ξηρούς καρπούς χοντρά κομμάτια μαζί με σταφίδες
1 κ. σούπας λιναρόσπορο
1 κ. σούπας σπόρους τσία ή άλλους σπόρους αν σας αρέσουν και αν θέλετε
Εκτέλεση
Λιώστε σε μεγάλο μπολ την κουβερτούρα.
Βάλτε το ταχίνι και ανακατέψτε, μετά το μέλι (βάλτε 3 κουταλιές και δοκιμάστε πόσο γλυκό το θέλετε και προσθέστε το υπόλοιπο αναλόγως), ρίξτε και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατέψτε να ενωθούν.
Βάλτε μεμβράνη σε ταψάκι και απλώστε το υλικό, στρώνοντας με ένα κουτάλι, σε πάχος ένα δαχτύλου.
Βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν.
Βγαίνουν 15 τεμάχια και διατηρούνται στην ψύξη.
Αν θέλετε μπορείτε να καβουρδίσετε τους ξηρούς καρπούς.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!