Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικής Σκόνη για ΜΟΣΧΑΡΙ ΝΟΥΑ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Μοσχάρι νουά λεμονάτο κατσαρόλας
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω λαδάκι στην κατσαρόλα και αφήνω να κάψει.
Βάζω λαδάκι στην κατσαρόλα και αφήνω να κάψει.
Τοποθετώ το κρέας και αφήνω να τσιγαριστεί.
Στη συνέχεια ρίχνω μέσα κρεμμύδι, σκόρδο και αφήνω να τσιγαριστούν και αυτά.
Αλατοπιπερώνω, βάζω λίγη δάφνη και θυμάρι.
Σβήνω με λεμόνι και ανακατεύω λίγο νερό με ελάχιστη μουστάρδα, προσθέτω ζεστό νεράκι περίπου 2 ποτήρια και αφήνω να πάρουν βράση.
Βγάζω ζουμάκι για το ρύζι και βράζω, στο τέλος βάζω και λίγο βουτυράκι.
Στη συνέχεια ρίχνω μέσα κρεμμύδι, σκόρδο και αφήνω να τσιγαριστούν και αυτά.
Αλατοπιπερώνω, βάζω λίγη δάφνη και θυμάρι.
Σβήνω με λεμόνι και ανακατεύω λίγο νερό με ελάχιστη μουστάρδα, προσθέτω ζεστό νεράκι περίπου 2 ποτήρια και αφήνω να πάρουν βράση.
Βγάζω ζουμάκι για το ρύζι και βράζω, στο τέλος βάζω και λίγο βουτυράκι.