Μοσχάρι νουά λεμονάτο κατσαρόλας



ΜΟΣΧΑΡΙ ΝΟΥΑ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ 


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζω λαδάκι στην κατσαρόλα και αφήνω να κάψει.
  2. Τοποθετώ το κρέας και αφήνω να τσιγαριστεί.
  3. Στη συνέχεια ρίχνω μέσα κρεμμύδι, σκόρδο και αφήνω να τσιγαριστούν και αυτά.
  4. Αλατοπιπερώνω, βάζω λίγη δάφνη και θυμάρι.
  5. Σβήνω με λεμόνι και ανακατεύω λίγο νερό με ελάχιστη μουστάρδα, προσθέτω ζεστό νεράκι περίπου 2 ποτήρια και αφήνω να πάρουν βράση.
  6. Βγάζω ζουμάκι για το ρύζι και βράζω, στο τέλος βάζω και λίγο βουτυράκι.


Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!