ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΝΈΛΑΣ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
ΦΤΑΧΝΟΝΤΑΙ ΕΎΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΏΓΟΝΤΑΙ... ΑΚΟΜΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!
ΥΛΙΚΆ
1 ΦΎΛΛΟ ΣΦΟΛΙΆΤΑΣ
ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
ΚΑΝΕΛΛΑ
ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
ΚΑΝΕΛΛΑ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΤΟ ΈΤΟΙΜΟ ΦΎΛΛΟ ΣΕ ΟΡΘΟΓΏΝΙΟ ΣΧΉΜΑ.
ΑΠΛΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΈΛΑ ΑΦΟΥ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΉΣΕΙ Η ΖΆΧΑΡΗ.
ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΈΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ.
ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΈΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΊ ΜΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΓΟ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΑ, ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ (ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ!!) ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΛΑΣΟ ΜΕ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΝΕΡΌ ΚΑΙ ΤΟ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΛΑ.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood