ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ
Υλικά
Γέμιση
λίγο σπανάκι
τα πλοκάμια από το καλαμάρι
2 γαρίδες καθαρισμένες και κομμένες
ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
φρέσκα άνηθο
ελάχιστο γκούντα
λίγη φέτα
αλάτι
πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το σπανάκι και το κρεμμύδι, τα πλοκάμια και τις γαρίδες.
Τσιγαρίζουμε το σπανάκι και το κρεμμύδι, τα πλοκάμια και τις γαρίδες.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα τυριά, τα μπαχαρικά, γεμίζουμε και ψήνουμε σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο στο φούρνο στους 250 για 20 λεπτά και μετά ανοιχτό μέχρι να πάρει χρώμα.
Οι ποσότητες είναι μικρές γιατί έφτιαξα μόνο ένα μεγάλο.
ΠΗΓΗ: Βικη Αναματερου