ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ
Υλικά
- 3 πατάτες κομμένες και βρασμένες
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- λίγο άνηθο
- αγγουράκι τουρσί
- 1 καρότο τριμμένο
- καλαμπόκι και αρακάς βρασμένα (προαιρετικά)
- Αλάτι πιπέρι
Ντρέσινγκ
- 4 κ σ λάδι
- 1 κ σ μουστάρδα
- 3 κ σ μαγιονέζα
- 3 κ σ νερό
Εκτέλεση
- Σε μπολ βάζουμε τις βρασμένες πατάτες, τα κρεμμύδια, το καρότο, το άνηθο, το αγγουράκι τουρσί, εγώ έβαλα και καλαμπόκι και αρακά που είχα βράσει, αλάτι και πιπέρι.
- Στο μούλτι βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, τα χτυπάμε και τα προσθέτουμε στις πατάτες.
- Είναι εξαιρετική και το καρότο της προσθέτει μια γλύκα.
Η συνταγή είναι της υπεροχής κυρίας Sotiria Amorgianioti.
ΠΗΓΗ: Βικη Αναματερου