Χοιρινή τηγανιά με πράσινες και κόκκινες πιπεριές



ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


Συνταγή εύκολη και γρήγορη

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τα κομμάτια του κρέατος σε πολύ μικρές μπουκιές (βοηθάει να γίνει πιο γρήγορα).
Τα βάζω σε χαμηλή κατσαρόλα ή ψηλό τηγάνι χωρίς τίποτα να πιούν τα υγρά τους και προσθέτω ένα ποτήρι κρασί.
Ταυτόχρονα ψιλοκόβω πιπεριές και αν θέλω και λίγο σκόρδο (εγώ έβαλα γιατί μ' αρέσει).
Όταν το κρασί είναι περίπου στη μέση απ' την αρχική ποσότητα ρίχνω τις πιπεριές και το σκορδακι.
Όταν πιεί το κρασί ρίχνω ένα κρασοπότηρο λάδι, αλάτι πιπέρι και γλυκιά πάπρικα ώσπου να τηγανιστεί το κρέας και να πάρει χρώμα!


ΠΗΓΗ: Βασιλική Φαρμάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget