Πίτσα αλά κρεμ



ΠΙΤΣΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η συνταγή για την ζύμη απλή, χλιαρό νερό, μία μαγιά, αλεύρι περίπου μισό κιλό, μισό κουταλάκι αλάτι, μισό κουταλάκι ζάχαρη, λίγο ελαιόλαδο και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη μας να είναι πολύ μαλακή.
Το αφήνουμε μισή ώρα και μετά με ελαιόλαδο στα χέρια ανοίγουμε την ζύμη σε δύο στρογγυλές πίτσες.
Βάζουμε τα υλικά που θέλουμε και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 200, με αέρα έτσι όπως είναι στη σχάρα με τη λαδόκολλα. 
Εγώ έβαλαν σε ένα πιάτο 200 ml κρέμα γάλακτος, λίγο πιπέρι, μία χούφτα gouda τριμμένο και μία χούφτα ημίσκληρο κασέρι, 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο, λίγα μανιτάρια, τα ανακάτεψα καλά και τα άπλωσα πάνω από τη ζύμη μου.
Έβαλα και λίγο έξτρα τυράκι από πάνω και 2 - 3 κομμάτια πιπεριά και έψησα την πίτσα μου.


ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget