ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΥ
Υλικά
- 3 φιλέτα κοτόπουλο
- 2 κομμάτια μπούτι κοτόπουλο
- 4 κουταλάκια κάρυ
- 1 κουταλιά πάπρικα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 μπανάνα
- 2 καρότα
- 1 φλ. φασολάκια
- 2 φλ. νερό
- 1/3 φλ. κρέμα γάλακτος
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε το κοτόπουλο και τα καρότα σε κύβους, ενώ το φασολάκι σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα μπλέντερ βάζετε την μπανάνα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πάπρικα, το κάρυ και το ένα φλιτζάνι νερό και φτιάχνετε ένα λείο μίγμα.
- Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζετε το κοτόπουλο.
- Ακολούθως, προσθέτετε τα λαχανικά και Αλατοπιπερώνετε.
- Μετά, βάζετε το μίγμα με το κάρυ, το υπόλοιπο νερό και ψήνετε για περίπου 15 - 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Κατά διαστήματα ανακατεύετε.
- Στη συνέχεια, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και σερβίρετε.
ΠΗΓΗ: tasosgiatsis
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!